Veetin synttäreiden voileipäkakku, ohjeen nappasin Elämä makeaksi -blogista. Tämä kakku meni kinkkukakujen ykköseksi, maun puolesta ainakin. Ohjetta hiukan muutin, ja annoskokoja suurennellen, sillä tämä oli todella iso voileipäkakku. Kakun tein Tupperin isoon leveään kakkukuvun lautaselle, eikä kupu enää mahtunut päälle.
Ruis- ja moniviljapaahtoleipää
kostutus: lihalientä
1 täyte:
600 g palvikinkkua
2 prk karhunlaukka tuorejuustoa (creme bonjour)
200 g ranskankermaa
75 g meetwurstia kuutioituna
1 ruohosipulia (käytin kuivattua)
1 rkl sinappia
mustapippuria
ripaus chiliä
2 täyte:
2 punaista paprikaa
1 pieni purkki kurkkusalaattia
200 g ranskankermaa
200 g cheddar- sulatejuustoa
200 g ruohosipuli- tuorejuustoa (creme bonjour)
150 g emmental-juustoraastetta
kuorrutus:
400 g ruohosipuli- tuorejuustoa
50 g ranskankermaa
koristelu:
ohuita keittokinkkuja
salaattia
metwurstia
kirsikkatomaattia
paprikaa
tuorekurkkua
Täytteen ainekset tein tahnaksi, toisin kuin Ullan ohjeessa. Muuten kyllä kostutus ja kokoaminen lähes samaan tapaan.
Kiitokset vielä Ullalle todella hyvästä ohjeesta!
Kommentit