Vieraillessani sukulaiseni luona sattui silmääni käteeni Vartti.fi lehti, josta löysin tämän ohje. Pakko oli heti kotiin päästyäni kokeilla tätä ja jatkossa aion tehdä tällä ohjeella. Muutamia kertoja olen yrittänyt tehdä, mutta aina on jotakin jäänyt puuttumaan tai ei ole ollut makuuni. Mutta nyt tästä tuli lähes täydellistä, täydellisyydestä jäi puuttui ripaus chiliä. Alkuperäisessä ohjeessa on pienemmät ainesmäärät ja tarkoituksenani oli tehdä reilumpi annos, jota olisimme lämmittäneet seuraavana päivänä. Koska tämä oli niin sairaan hyvää, joten ruokaa ei jäänyt seuraalle päivälle lämmitettäväksi kuin vain hyvin olematon annos.

1860004.jpg

600 g naudan paistia
2 pkt nuudeleita
1/4 uutta kaalia
2 paprikaa
1 pieni sipuli
1 rkl curryjauhetta
4 rkl soijakastiketta
2 rkl balsamicoa
2 rkl hunajaa
(sesam)öljyä
(nippu korianteria)
(1 rkl seesamin siemeniä)

Leikkaa liha poikkisyin ohuiksi siivuiksi ja sen jälkeen leikkaa siivuit suikaleiksi. Suikaloi kaali ja paprika. Laita nuudelit kiehuvaan veteen hetkeksi. Kuumenna wokkipannu tai suuri paistinpannu kuumaksi. Paista ensin lihat, sitten kasvikset (sesam)öljyssä. Mausta currylla, soijalla, hunajalla ja balsamicolla. Kaada nuudelit siivilään ja valuta ylimääräinen vesi. Lisää nuudelit lihojen ja kasvisten joukkoon. Lisää halutessasi korianteria.

Huom! Käytin rypsiöljyä ja lisäsin seesamin siemeniä, antamaan makua. Korianteria en käyttänyt.