Muutamassa blogissa olin nähnyt rullavoileipäkakkuja, joten ajattelin itsekin kokeilla tehdä toisella tavalla voileipäkakun. Ihan hyvinhän se onnistui myös multa.
2 pakettia isoja paahtoleipiä
kostutus: kanaliemellä
täyte:
400 g broilerin marinoituja suikaleita
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1½ rkl sitä ärhäkkää Paholaisenhilloa
kuorrutus:
100 g ruohosipuli tuorejuustoa
n. 2 rkl ranskankermaa
päälle:
kurkkua
paprikaa
broileri leikkelettä
paprikaa
Ruskista broilerin suikaleet ja anna jäähtyä. Laita tehosekoittimeen ja lisää joukkoon myös tuorejuusto ja paholaisenhillo. Sekoita tasaiseksi massaksi.
Levitä pöydälle voipaperia ja tämän päälle elmukelmua. Sulata kasvisliemikuutio kuumaan veteen. Leikkaa paahtoleivistä reunat pois. Asettele elmun päälle leipäpalat ja kostuta kasvisliemellä. Levitä täyte leipien päälle. Rullaa elmun avulla rullaksi ja kääri voipaperin avulla tiukaksi rullaksi. Laita jääkaappiin maustumaan/kostuman vähintään 4 tunniksi. Leikkaa päädyt tasaiseksi ja levitä kuorrutus, sekä koristele.
sunnuntai, 2. syyskuu 2007
Kommentit