Sain uuden silikonivuoan "Madelaine", jossa 8 kpl simpukan muotoista muottia. Piti kokeilla ja tässä ensimmäinen kokeiluni tulos.
8-vuotias tyttöni halusi pursottaa moussen
Kuorrutus:
1 levy Fazerin lime-sitruuna valkosuklaata
Täyte:
1 pkt Blå Band mango-passionmousse
3 dl rasvatonta maitoa
Koristeeksi hedelmänmakuisia strösseleitä
Sulatin suklaan mikrossa ja levitin sulaneen suklaan silikonisella pullasudilla "madelaine" vuokien pohjalle ja reunoille. Laitoin pakastimeen jotta suklaa kovettuu, tällä välin tein moussen valmiiksi. Osan moussesta laitoin pursotin pussiin ja osan sitten laitoin vuokaan kun suklaa oli kovettunut. Annoin jähmettyä pakastimessa ja valmiit kokosin annokseksi lautaselle, johon tyttäreni pursotti moussea ja ripotteli strösseleitä.
Seuraavan kerran aion tehdä jäätelökakkuleivokset johon sulatan maito- tai tummaa suklaasta kuorrutteeksi, täytteeksi jotakin jäätelöä ja ehkäpä kakkupohjan palat pohjaksi. (Tämä siis suunnitelma, saa nähdä milloin ehdin tämän toteuttamaan.)
sunnuntai, 21. tammikuu 2007
Kommentit