396419.jpg
Banaani-suklaa tiikerikakku , jonka ohjeen löysin täältä jota vähän muuttelin

2 kakkua:
6 kananmunaa
4 dl sokeria
2 isoa ylikypsää banaania
5 dl vehnäjauhoja
4 dl perunajauhoja
4 tl leivinjauhetta
1½ tl ruokasoodaa
5 tl vaniljasokeria
3 dl sulatettua margariinia
½ dl rasvatonta maitoa
4 rkl kaakaojauhetta
50 g Pandan tummaa suklaata

Soseuta haarukalla banaanit ja rouhi suklaa, sekoita kaikki kuivat aineet paitsi kaakaojauhetta ja suklaarouhetta. Vatkaa kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, lisää banaanit ja vatkaa vielä hetki. Lisää kuivat aineet, sulatettu margariini ja maito, sekoita varovasti. Ota taikinasta 1/3 johon sekoita kaakaojauhe ja suklaarouhe. Laita puolet taikinasta kahteen vuokaan (edelleen suosittelen silikonisia vuokia) ja laita kaakaolla "terästetty" taikina vuokaan ja loput taikinasta päälle. Voit vähän haarukalla nostaa pohjasta ylöspäin jotta tulee raita. Paista 150-175 asteisessa uunissa reilun tunnin ajan.

Päälle voit laittaa mansikkatomusokerista ja vedestä tehtyä kuorrutetta tai nauttia kakkua sellaisenaan.