Sunnuntaina syötiin Brasilialaista pihvihärän sisäfilettä, joka oli älyttömän hyvää vaikka yleensä suosinkin Suomalaista lihaa.
539187.jpg
Täytyis varmaan alkaa harjoittelemaan kauniimman annoksen luomista.

Pihvi:
1-2 härän sisäfilepihviä/henkilö
paistamiseen: nokare voita ja valkosipulimaustevoita
kypsän pihvin päälle: pihvimaustetta, pippurisekoitusta

Uunitomaatti:
1 tomaatti/henkilö
pinnalle: ripaus suolaa ja Provence yrttimaustetta, sekä pala valkosipulimaustevoita

Lisäksi: ½ pkt Findus valkosipulipalloja/henkilö

Ota liha huoneen lämpöön reilusti puolituntia ennen valmistamista.

Laita valkosipulipallot uuniin 250 asteeseen ja kypsennä niitä noin 15 minuuttia.

Halkaise tomaatit ja ripottele pinnalle mausteet ja pala maustevoita. Laita uuniin 5:ksi minuutiksi 250 asteeseen.

Kuumenna pannu ja lisää kumaalle pannulle voi ja maustevoi. Paista pihvit pannulla siten, että kun pinta alkaa helmeilemään käännä pihvi. Mausta kypsennetyn pihvin pinta. Paista toinen puoli samalla tavalla.
 
Lopuksi kokoa annokseksi ja laita maustevoi kypsän pihvin päälle.