781345.jpg
Siitä onkin aikaa kun viimeksi tein kanaviilokkia. Eihän tästä niin hyvää tullut kuin joskus koulussa syömäni.

½ l vettä
400 g kevyesti pippurista broilerin filesuikaletta
1½ kanaliemikuutiota
1 prk maustamatonta tuorejuustoa (tai 2 dl kermaa, itselläni jäi se kaupan hyllylle)
2 rkl vehnäjauhoja
(tarvittaessa 2 rkl maizzena vaalean kastikkeen suurustetta)
1-2 tl currya
ripaus valkopippuria myllystä

Kiehauta vesi. Lisää raa´at broilerin suikaleet kuumaan veteen. Anna kiehua ja ota vaahto pois. Lisää kanaliemikuutiot ja tuorejuusto tai kerma. Anna kiehua ja sekoita tilkkaan kylmäävettä vehnäjauhoihin ja kaada kokoajan sekoittaen. Lisää myös mausteet. Mikäli kastike on löysää lisää vielä tarvittaessa maizzena suurustetta. Tarjoa riisin kanssa.