Tämän ihanan, nopean ja helpon kastikkeen löysin Canelian keittiöstä, jonka hänen avomiehensä oli kuulemma kehitellyt. Kiitokset siis hänelle!
828912.jpg
Annoksessa grillitomaattia chili- ja mustapippurirouheella maustettuna, Pirkan grillipaprikoita, sekä tikkuperunoita.

100-180g Härän sisäfilettä/henkilö
paistamiseen: voita
mausteeksi grillimaustetta

kastike:
2,5 dl Flora ruokakerma kevyt & paksua
50 g Mustapekka pippurituorejuustoa
1-2 tl sinappia 
½ tl suolaa (tarvittaessa)

Aloita tikkuperunoiden paistolla ja grillipaprikoiden lämmityksellä. Laita kattilaan ruokakerma ja paloiteltu tuorejuusto. Kun juusto on sulannut lisää sinappi ja maistele. Lisää tarvittaessa ripaus suolaa.

Laita grillitomaatit samaan lämpöön perunoiden ja paprikoiden kanssa noin 5 minuutiksi. Paista myös pihvit. Paistoaika riippuu pihvin paksuudesta.