Jotakin suolaistakin piti leipoa. Mies saa kerrankin huomisaamuna herkku aamiaisin, jossa nämä sarvet ovat yhtenä osana. Samalla kokeilin Sunnuntain täysjyvävehnäjauhoja. Osa sarvista lähti pakkaseen ja tässä täysi korillinen sarvia.

3 dl vettä
1 pss kuivahiivaa
1 kananmuna
1 tl suolaa
4 dl sämpyläjauhoja
n. 4 dl täysjyvä vehnäjauhoja
50 g pehmeää margariinia
juustoraastetta

päälle:
kananmuna ja juustoraastetta

Sekoita kaikki kuivat aineet ja lisää vesi ja lopuksi pehmyt margariini. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Anna kohota liinan alla. Jaa taikina neljään osaan ja leivo jokaisesta pyöreä levy. Jaa levy kahdeksaan osaan. Laita juustoraastetta jokaisen osan keskelle ja kääri rullalla aloittaen leveämmästä päästä. Nosta pellille ja asettele sarven muotoon. Anna kohota liinan alla ja voitele kohonneet sarvet ja ripottele päälle juustorastetta. Paista uunissa 225 asteessa noin 13 minuuttia tai kunnes ovat kauniin värisiä.