Kun tuli syötyä paprikkaista-broilerikastiketta, piti kokeilla miltä maistuisi possuversiona. Molemmat tosi hyviä ja nopea valmistaa, aikaa meni vajaa puolituntia.

400 g possun marinoituja suikaleita
1 sipuli
1 suippo paprika
ripaus chilirouhetta ja cayennepippuria
n. 1 dl vehnäjauhoja
n. 4 dl vettä (hana kuumaa)
100 g pippurimix tuorejuustoa
0,5 lihaliemikuutio

Kypsennä liha kuumalla pannulla kypsäksi sipulin kanssa. Lisää mausteet ja paprika joita kypsennä noin minuutin ajan. Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoittele ja varo ettei jauhot pala pannuun. Lisää hana kuuma vesi, vähän kerrassaan ja sekoita koko ajan, jottei paakkuunnu. Kun kastike pohja on sopivan löysää sulata lihaliemikuutio kastikepohjaan. Lopuksi lisää tuorejuusto. Mikäli kastike on liian paksua lisää vettä tai jos vastaavasti liian löysää lisää tuorejuustoa. Tarjoa keitetyn riisin kanssa.