Ennen leikkaukseen menoa tilauksessa oli vadelma-kermatäytekakku, kermakahvikakku, sekä pullapitko. Lähtevistä en kiireen vuoksi muistanut ottaa kuvia. Viivi halusi opetella pitkon letittämistä neljällä. Taikinaa oli reilusti opetin Viiville pitkon letittämisen, joka näytti onnistuvan ihan mukavasti.

Tämän todella herkullisen ohjeen löysin täältä.

300 g vettä
120 g sokeria
30 g maitojauhetta
2 pss kuivahiivaa
1 kananmuna
1 tl suolaa
2 tl Prima-mausteen pullamaustetta
160 g voita (pehmeää, muttei sulaa)
n. 880 g vehnäjauhoja

Voiteluun kananmunaa ja päälle raesokeria ja mantelirouhetta

Jos teet taikinan yleiskoneella, tee näin: Sekoita kaikki kuivat aineet kulhossa. Käynnistä kone ja lisää vesi, pehmeä voi ja kananmuna kuivien aineiden joukkoon. Anna koneen vaivata taikinaa noin 5 minuuttia. Anna taikinan levätä liinan alla noin 20 minuuttia. Tee pitkon tangot (4 kpl). Anna tangot levätä noin 5 minuuttia. Letitä pitkoksi ja nosta pellille. Anna pitkojen vielä levätä noin 40 minuuttia. Voitele kananmunalla ja ripottele päälle raesokeria ja mantelirouheella. Paista 200 asteessa.