Tämän mielettömän herkkullisen ohjeen nappasin Makuhetkiä -blogista. Ohjeeseen en juurikaan muutoksia tehnyt. Lihaksi laitoin tiinusuolattua possua, joka oli maustettu, joten muut mausteita ei tarvinnut lisätä ollenkaan. Tällaisen annoksen sain aikaiseksi.

n. 800 g Tiinusuolattua possua tai muuta possunlihaa
0,5 pkt pekonia
1 iso sipuli
2 isoa porkkanaa
nyrkin kokoinen pala lanttua
reilu nyrkin pala kaalia
7 dl lihalientä (2 lihaliemikuutiota +  vesi)

Leikkaa possunliha kuutioiksi ja hienonna pekoni. Paista lihat ja pekoni kuumalla pannulla, ottaen lihan pintaan väriä. Nosta lihat uunin kestävään kulhoon. Kuutioi porkkanat ja lanttu, sekä suikaloi kaali ja hienonna sipuli. Kuullota hetki kasviksia kuumalla pannulla ja nosta nämä lihojen joukkoon. Kuumenna pannulla vesi ja sulata siihen lihaliemikuutiot. Laita uuniin 200 asteeseen tunniksi ja vähennä lämpötila 150 asteeseen ja anna hautua kannen alla vielä tunnin verran. Tarjoa esim. Pariisinperunoiden tai perunasoseen kanssa.