Löysin tämän ohjeen löysin täältä. Kokeilin tätä ja hyvää oli, tosin seuraavalla kerralla lisään panna cottaan valkosuklaata antamaan lisää makua, kun se oli vähän turhan miedon makuista. Vadelma kastiketta täytyisi olla reilummin, muuten kyllä kaikin puolin maukas ja helppo jälkiruoka.

Panna cotta:
2,5 dl maitoa
2, dl Flora vanillaa tai Flora kuohu kermaa
2,5 rkl sokeria
(100 g valkosuklaata)
4 kpl liivatelehtiä

kastike/melba:
200 g vadelmia
1 dl tomusokeria tai mansikkatomusokeria
1 tl vaniljasokeria

Liota liivatteet kylmässä vedessä 5 minuuttia. Kiehauta maito ja Flora vanilla/Flora kuohu kerma ja sokerin kanssa. Lisää joukkoon liivatelehdet (puristele ylimääräinen vesi liivatteista pois). Kaada panna cotta annosmajoihin. Laita jääkaappin n. 3 tunniksi.

Valmista kastike/melba. Laita kattilaan vadelmat ja sokerit. Kiehauta. Laita astian päälle siivilä ja siivilöi. Kaada kastike annosmaljoihin ja koristele marjoilla.