Kuulin perjantaina tutulta uuden muikku -ohjeen, jota oli heti kokeiltava. Tämä oli vaihtelua perinteiseen paistettuun muikkuun jota suosittelen kokeilemaan.
Ehdin jo maistelemaan annoksesta kun muistin, että tästähän piti napata kuva.
n. 500 g perattuja ja fileoituja muikkuja
marinadi:
2,5 dl Flora ruoka kerma kevyt & paksu
1 rkl sinappia
n. 1 tl suolaa
leivitys:
korppujauhoja
ripaus suolaa
paistamiseen: voita
Sekoita marinadia varten kaikki ainekset ja lisää sinne fileoidut muikut. Anna maustua kaksi tuntia. Laita kaksi filepalaa päällekkäin nahka puoli ulospäin ja pyörittele korppujauhossa. Paista kuumalla pannulla kypsiksi. Tarjoa esim. uusien perunoiden ja maustetussa ranskankermassa.
tiistai, 24. heinäkuu 2007
Kommentit