Vaihtelun vuoksi kehittelin jotakin uutta ruokaa, kun löysin pakastealtaasta parilajuures pussin (Findus). Suosittelen kokeilemaan parilajuureksia, mielettömän hyviä, tosin yksi pussi ei riitä pitkälle.

1948919.jpg

1 pkt pippurimarinoitua possun sisä- tai ulkofilettä

Kuumenna pannu ja lisää pieni nokare voita tai öljyä. Paista filettä pannulla pari minuuttia per puoli. Laita uuniin 175 asteeseen. Kypsennä liha kypsäksi. Leikkaa ohuiksi siivuiksi ja valmista kastike.

kastike:
100 g valkosipuli tuorejuustoa
50 g mustapekka pippurijuustoa
1 prk ruokakermaa
ripaus suolaa ja caeynnepippuria
2 tl sinappia

Kaada ruokakerma kattilaan ja lisää juustot. Maista ja lisää tarvittaessa suolaa ja caeyennepippuria, sekä sinappi. Kiehauta ja kaada lihojen päälle. Laita hetkeksi uuniin.

Paista parilajuurekset pannulla, voissa tai öljyssä. Kokoa annokseksi ja nauti.