Terveisiä lämpimästä Egyptistä, joka harmiksemme täytyi jättää ja palata tänne kylmään ja pimeään Suomeen. Vietimme koko perheen voimin viikon Sharlm el Sheikhissä.

Tämä kuva on otettu Sofitel Hotellin tallilta, jossa kävin lasten kanssa ratsastamassa.

2137733.jpg

2137795.jpg

Tällaisissa maisemissa me ratsastimme Arabian täysiverisillä hevosilla. Minä sain kerrankin päättää minne suuntaan menemme ja mitä reittiä kuljemme. Ratsastimme noiden vuorien välissä ja jossa oli vähän matalampia vuoria joiden päällä menimme. Kävimme tuossa rannalla, mutta Veeti ei halunnut mennä mereen ratsastamaan ja minun hevonenkaan ei sitten halunnut, joten ratsastimme vain rantaviivaa pitkin.

2137764.jpg

Kävimme Naama Bayssa. Tämä kuva piti ottaa ihan tuon Amerikan auton vuoksi. Emme tosin käyneet tuossa yökerhossa, mutta hotellihuoneen televisiossa oli mainos tuosta paikasta, joka oli aikamoinen menomesta.

2137747.jpg

Ostiksalla kävimme Old Marketissa, jossa tosiaankin hinnat ovat Naama Bayhin verrattuna moninkertaiset. Itse ostin sekä Naama Baystä, että Old Marketista nämä Alladinin tossut (kamelinnahka supikkaat). Old Marketista olisin saanut kolmet tossut tuohon Naama Bayn hintaan, vaikka sainkin tingittyä yli puoleen hintaan.

2137804.jpg

Viivi taas teki puolestaan omat ostoksensa.

2137726.jpg

Tässä kuva Old Marketin maisemasta, johon ihastuin tosi paljon. Tuollaisen vuoren ja vesiputouksen kun saisin omalle pihallekin.

2137729.jpg

Pääsimme myös nauttimaan Punaisenmeren elämästä lasipohjaveneen välityksellä. Upeat korallit ja värikkäät kalat, joita olikin todella vaikea vangita kameraan. Uskomattoman kirkas vesi, pohjaan nähtiin tosi hyvin vaikka vettä oli yli 30 metriä.

2137741.jpg

Ja sokerina pohjana kun Herkkusuu olen. Hotellipakettiimme kuului ruoat ja juomat koko loman ajan. Lämpimistä ruoista oli hankala ottaa kuvia, mutta jälkiruoka pöytä oli sitten Herkkusuun mieleinen. Jälkiruokia tarjottiin aamupalalla, lounaalla ja illallisella. Tässä esimakua mitä oli illallisella tarjolla.

2137727.jpg

2137728.jpg

Älkää vaan kysykö montako kiloa sain tuliaisiksi näistä taivaallisista herkuista, sekä niistä herkuista joita söin aamupalalla ja lounaalla. Joulukin on tulossa, Apua!