maanantai, 12. tammikuu 2009
PAINON PUDOTUS....
Työviikon ateriat:
Aamupalanatulee syötyä pelkkä Profeel jogurtti.
Lounaalla 3 ruisvuokaleipää, jossa yht. 1 tl Oivariini Balanssia, 3 kpl kevyt juustoa, 3 kpl ohuen ohutta hunaja-paahdettua broilerinleikkelettä (rasvaa n. 2%), tuorekurkkua.
Välipalana Profeel jogurtti.
Päivällinen kotona jotain keittoa tai muuta normaalia arkiruokaa.
Iltapalana 2-4 kpl klementtiinejä ja jos nälkä kurnii Profeel jogurttia.
Painonvartijoiden pisteillä päiväkohtaisesti olen käyttänyt 16 pistettä. Ohjelma tosin suosii 18 pistettä/pvä, mutta kokemuksella voin sanoa etten tuolla pistemäärällä laihdu ollenkaan. Tuo 16 pisteen määrällä aikoinani 29 kg pudottaneena tiedän näin ollen omani ravinnon tarpeen.
2.-9.1. painon pudotus - 1 kg
Kommentit