Viivin luokka järjesti äitienpäivä myyjäiset, jonne Viivin kanssa paistettiin pari pellillistä jauhelihapizzaa tomaatilla ja ananaksella. Kaikki meni kaupaksi, ei ihme sillä tämä pizza pohja oli hyvä, joten kiitos hänelle kenen blogista tämän ohjeen bongasinkaan.

pohja (2 pellillistä)
700 g vehnäjauhoja
2 pss kuivahiivaa
2 tl suolaa
(2 tl sokeria)
4 rkl öljyä tai juoksevaa margariinia
4,5 dl vettä

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää kulhoon vesi, sekä öljy tai margariini. Sekoita yleiskoneella 5 minuuttia. Peitä kulho liinalla ja anna kohota kaksinkertaiseksi. Jaa taikina kahteen osaan ja painele/kauli taikina ohueksi ja täytä haluamillasi täytteillä. Paista uunissa 225 asteessa kunnes pohja on saanut hyvän värin.