Tilauksesta tein savulohivoileipäkakun. Pitkään etsiskelin ja mietin toista täytettä, mutta juteltuani ystäväni kanssa hän ratkaisi pulman.
20 hengelle:
1 ruisvuokaleipä
1 iso paahtoleipäpaketti
Täyte I:
savulohta, kylmäsavulohi tuorejuustoa, ranskankermaa, (loraus) ruokakermaa, sekä mausteena kuivattua tilliä.
Täyte II:
tuorekurkkua ja omenaa raasteena, ananasmurskaa.
Kostutus: kasvislientä, sekä täyte II:sen lientä.
Kuorrutus: kylmäsavulohi tuorejuustoa, ranskankermaa ja (loraus) ruokakermaa.
Koristeluun: ananasta, paprikaa, kurkkua ja kirsikkatomaattia.
Voileipäkakun täytettä jäi sen verran, että tein miehelleni pienen maistiaisen. Viivi halusi hoitaa koristelun ja ihan hyvinhän tuo sujui.
Kommentit