Vas. toscakuorrutusta ja oik. raesokeria (& Wiener Nougat Crush) koristeena
4,5 dl vehnäjauhoja
2½ tl vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
40 g sulatettua margariinia
2 rkl kaakaojauhetta
2 dl kaurahiutaleita
3 kananmunaa
1 dl mantelijauhetta
1 dl rasvatonta maitoa
2 dl Fraiche 5 %
Päälle: Raesokeria (& Wiener Nougat Crus) tai
Milletti Tosca mantelikuorrutusseosta (löysin Citymarketin leivontahyllystä)
Sekoita kuivat aineet. Lisää kananmuna, sulatettu margariini, fraice ja maito. Sekoita tasaiseksi massaksi.
Jaa taikina muffinssi vuokiin ja koristele raesokerilla (& Wiener Nougat Crus) tai Tosca mantelikuorrutusseoksella. Paista 200 asteessa noin 15 min.
perjantai, 19. tammikuu 2007
Kommentit