351186.jpg
Vas. toscakuorrutusta ja oik. raesokeria (& Wiener Nougat Crush) koristeena

4,5 dl vehnäjauhoja
2½ tl vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
40 g sulatettua margariinia
2 rkl kaakaojauhetta
2 dl kaurahiutaleita
3 kananmunaa
1 dl mantelijauhetta
1 dl rasvatonta maitoa
2 dl Fraiche 5 %

Päälle: Raesokeria (& Wiener Nougat Crus) tai
Milletti Tosca mantelikuorrutusseosta (löysin Citymarketin leivontahyllystä)

Sekoita kuivat aineet. Lisää kananmuna, sulatettu margariini, fraice ja maito. Sekoita tasaiseksi massaksi.
Jaa taikina muffinssi vuokiin ja koristele raesokerilla  (& Wiener Nougat Crus) tai Tosca mantelikuorrutusseoksella. Paista 200 asteessa noin 15 min.