Vastaan tuli joskus kauan aikaa sitten Paholaisen lihapata, jossa oli käytetty naudan sisäpaistia. Jääkaapissa oli possunsuikaletta josta halusin tehdä jotakin uutta ruoaksi. Päätin testata ohjeen vähän muutellen, lopputulos oli koko perheen mieleen.

971237.jpg

500 g possunsuikaletta
1 iso sipuli
1 pieni kynnetön valkosipuli
2 porkkanaa
2 paprikaa
1 prk tomaattimurskaa
1 rkl paholaisenhilloa tai makeaa chilikastiketta
1 dl vettä
1 tl suolaa
1 tl cayennepippuria
200 g valkosipuli tuorejuustoa

Kypsennä possunsuikaleet kuumalla pannulla sipulin ja valkosipulin kanssa. Pilko paprikat ja porkkanat reilun kokoisiksi paloiksi, lisää lihojen joukkoon ja kypennä hetki. Lisää tomaattimurska ja vesi, sekä mausteet. Anna hautua kannen alla puolisen tuntia. Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna kiehahtaa. Tarjoa riisin ja vaalean leivän kanssa.