Muutamia kertoja syönyt ABC:lla salsabroileria, joka on mielettömän hyvää. Päätin kokeilla ja lopputulos oli ihan hyvä. Annokseen kuuluu hedelmäsalsa, jonka ohjeen nappasin Meidän murkinat - blogista.

1-2 broilerin filepihviä/annos
1-2 rkl paholaisenhilloa (ostin tukusta, valmistajana Puljonki)
n. 0,5 dl punaviinikastiketta/annos
n. 125 g riisiä/annos
*2-3 rkl hedelmäsalsaa

*HEDELMÄSALSA 
 1 iso sipuli
1 vihreä paprika
1 jalopeno/mieto chili
2-4 valkosipulinkynttä
öljyä kuullottamiseen
1 prk (400g) tomaattimurskaa (käytin chilillä maustettua)
paprikajauhetta
jauhettua juustokuminaa
suolaa, mustapippuria
2-4 rkl valkoviinietikkaa
1 dl säilykehedelmien mehua
200g säilöttyjä ananasrenkaita
2-3 kpl säilöttyjä persikanpuolikkaita
100 mangoa (käytin säilöttyjä, olivat liian pehmeitä, suosittelen tuoretta tai pakaste)

Leikkaa sipuli ja paprika kuutioiksi. Hienonna chili ja valkosipuli. Kuumenna öljy kasarissa ja kuullota. Lisää tomaattimurska, mausteet, etikka ja säilykehedelmien mehu. Hauduta 20-30min ilman kantta. Leikkaa hedelmät kuutioiksi ja lisää ne kastikkeeseen loppuvaiheessa. Hauduta hetki ja tarkista maku.

Kokoa annos ja nauti  Jälkiruoaksi suosittelen moussea, joka löytyy täältä.