Palapaisti on hyvää ja sitä voi vähän muuttaa ja tehdä vähän eritavallakin. Tässä tällainen versio.

2092076.jpg

marinadi:
1 dl grillaus/marinointi kastiketta
ripaus chilirouhetta
2 tl valkosipulijauhetta
500 g naudan paistia

1 iso sipuli
1 valkosipulin kynsi
porkkanaa
lanttua
paprikaa
n. 50 g voita
n. 1 dl vehnäjauhoja
4 dl kuumaavettä
1,5 dl ruokakermaa
1 lihaliemikuutioa

Laita pieniksi kuutioiksi paloiteltu liha kulhoon ja lisää grillaus/marinadikastike, sekä mausteet. Anna maustua pari tuntia. Ruskista kuumalla pannulla, laita lihat uunin kestävään vuokaan. Laita pannulle pieni nokare voita ja lisää silputtu sipuli ja valkosipuli, porkkanat, lantut ja paprika, kypsennä noin 5 minuuttia, kaada lihojen joukkoon vuokaan. Laita pannulle voi ja anna sen sulaa, sekä hetken aikaa ruskettua, lisää vehnäjauhot. Kun jauhot ovat ruskistuneet lisää kuumavesi, koko ajan sekoittaen. Lisää lopuksi ruokakerma ja lihaliemikuutio. Kaada kastike kulhoon. Laita uuniin 175 asteeseen noin tunniksi. Tarjoa esim. perunasoseen kanssa.

Vielä on aikaa osallistua arvontaan, osallistu tästä.