Tänään piti saada jotakin hyvää, mutta nopeaa ruokaa. Tein nimittäin heti aamulla herättyäni Viivin synttäreille kakkupohjat ja huomasin, että kello raksuttaa liian nopeasti ja töihinkin pitäisi vielä lähteä. Joten tässäpä suht´ nopea ruoka, joka on lasagnen, makaronilaatikon ja italianpadan risteytys.

860979.jpg

reilu 1 pss Raketti Spagettia
500 g naudan jauhelihaa
1 iso sipuli
reilu 1 tl:  jauhelihamaustetta, valkosipulijauhetta ja paprikajauhetta
1 prk tomaattimurskaa
(1 pss herne-maissi-porkkana-sekoitusta, jota en löytänyt pakastimesta)
1-2 rkl Paholaisenhilloa
½ lihaliemikuutio
½ dl vettä
1½ prk Flora ruoka kermaa kevyt & paksu
100 g emmental juustoraastetta

Keitä spagetit kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Ruskista jauheliha sipulin kanssa. Lisää mausteet ja tomaattimurska. Lisää varovasti paholaisenhilloa. Lisää lihaliemikuutio ja vesi. Maista ja lisää tarvittaessa mausteita tai paholaisenhilloa. Kaada spagetit siivilään ja huuhtele vähän, kaada vuokaan. Lisää vuokaan jauhelikastike ja sekoita. Kaada ruokakerma pinnalle ja ripottele juustoraaste. Laita uuniin 200 asteeseen noin 30-40 minuutiksi. (kiertoilmauunissa 175 astetta ja noin 20-35 minuuttia).