483362.jpg
Nämä olivat hyviä, kiitos siitä Nasuttajalle jonka blogista löysin tämän ohjeen

tällä ohjeella 9 kpl:
2,5 dl maitoa
½ pss kuivahiivaa
1 tl suolaa
½ dl juoksevaa margariinia tai 50 g margariina sulatettuna
6,5 dl vehnäjauhoja

täyte:
1½ dl puuroriisiä
½ l vettä
½ lihaliemikuutio
250 g naudan jauhelihaa
1 pieni sipuli
ripaus: jauhelimaustetta, ceyennepippuria, grillimaustetta, valkosipulijauhetta

voiteluun sulatettua voita

Sekoita kuivat aineet keskenään. Liota hiiva maitoon. Lisää maito-hiiva seos jauhoseokseen ja vaivaa taikinaa hetken aikaa jotta saat siihen sitkoa (yleiskoneella vaivasin n. 5 minuuttia). Anna taikinan kohota kaksinkertaiseksi.

Keitä riisi. Kypsennä jauheliha pannulla ja mausta se. Huuhdo kypsät riisit veden alla. Sekoita jauheliha ja riisit keskenään.

Leivo taikinasta tanko ja leikka siitä 9 samankokoista palaa. Pyörittele palat pulliksi ja anna hetken aikaa kohota jauhoitetulla pöydällä liinan alla. Kauli pullat pyöreiksi ohuiksi "kakkaroiksi" ja nosta lusikalla täyte keskelle. Sulje täyte taikinan sisään nipistelemällä reunat tiiviisti kiinni. Nosta pellille saumapuoli alaspäin. Paista 250 asteessa noin 10 minuuttia. Voitele heti paistamisen jälkeen sulatetulla voilla. 

 Huom! Tein ehkä liiankin reilusti tuota täytettä, mutta kaikki kyllä laitoin viimeistä riisiä myöten : )