Kun aikaa ei ole niin hyydytetty voileipäkakku on nopea tehdä. Kyllä tämä kakku hyvin meni kaupaksi Veetin synttäreillä.

Pohja:
n. 0,5 pkt paahtoleipiä
1-1,5 dl lihalientä

Täyte:
400 g palvikinkkua
1 suolakurkku
1 oranssi tai punainen paprika
400 g pippurituorejuustoa
1-3 rkl sinappia
1 chilipalko
5 liivatetta

Pohjan voit tehdä kahdella tapaa:

Tapa I:
Hienonna paahtoleivät esim. monitoimikoneessa ja lisää hiljakseen lihaliemi. Painele pohja irtovuoan pohjalle.

Tapa II:
Leikkaa paahtoleivistä reunus pois ohuesti. Asettele leivät irtopohjavuokaan ja leikkaa tarvittaessa sopivan kokoisiksi ja muotoisiksi paloiksi. Kostuta  lihaliemellä esim. pullasutia käyttäen.

Tee täyte:
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen n. 5 minuutiksi. Laita kaikki täytteet esim. monitoimikoneeseen ja tee tasainen massa. Laita kattilan pohjalle n. 2 rkl vettä ja kuumenna. Sulata kuumaan veteen liivatteet ja kaada liivateliemi ohuena nauhana täyte massaan. Kaada massa vuokaan voileipäkakkupohjan päälle. Anna hyytyä mieluiten yön yli. Koristele, tarjoile ja nauti hyvässä seurassa