439288.jpg
Kakku on sisältä ihanan kostea omenoiden ansiosta

3 kananmunaa
3 dl sokeria
4 dl vehnäjauhoja
3 tl leivinjauhetta
1 rkl vaniljasokeria
75 g voita tai margariinia sulatettuna
1½ dl rasvatonta maitoa tai vettä
2½-3 omenaa
2-3 tl kanelia

Vaahdota munat ja sokeri. Yhdistä kaikki kuivat aineet lukuunottamatta kanelia. Kaada maito tai vesi ja sulatettu margariini tai voi muna-sokeri vaahtoon. Lisää kuivat aineet ja sekoita nopeasti tasaiseksi taikinaksi. Kuori ja kuutioi omenat. Kaada 1/3 taikinaa vuokaan lado omenakuutiot taikinan päälle ja ripottele kanelia omenoiden päälle. Kaada taas 1/3 taikinaa ja laita taas
 omenoita ja kanelia ja viimeiseksi kerrokseksi loppu taikina. Paista uunissa 175 asteessa noin tunnin ajan.