Uskomatonta 200 000 kävijämäärä on ylittynyt. Tosi hurja luku, ainakin mun mielestä. Kiitos ja kumarrus kaikille jotka ovat tuota lukua kasvattaneet, toivottavasti jaksatte edelleen käydä ja mukavia kommenttejanne jättää.

Aikakin menee niin nopeasti, ettei tahdo pysyä perässä. Kevät on pitkällä, joten töissä on todella kiireinen aika menossa. Kotona tulee tehtyä vain nopeaa, yksinkertaista ja tavallista ruokaa, ja sitten äkki ulos. Sään salliessa yritän olla kukkapenkkien kimpussa. Tavoitteena saada vihdoin ja viimein se ikuisuus projektiksi tullut havupenkki valmiiksi, josta puuttuu vielä miljoona kiveä. Viivin kukkapenkkikin kaipaa lisää kukkia ja jonkinlaisen reunuksen.

Pari kakkutilausta on ollut  ja äitienpäiväkakku tehtiin, mutta kamera on alkanut oikuttelemaan joten niistä en ole saanut kuvia napattua. Tänään käytän kameraa liikkeessä, katsotaan mitä siellä sanotaan. Torstaiksi pitäisi saada kamera Kuopioon Metrotukun kesäfestifaaleille.

Paino on tippunut ja noussut ja tippunut, jne. Kiireinen työ ja dietti eivät sovi yhteen, ainakaan mulla, mutta onneksi kesäkuu lähestyy ja saan oll kotona ja keskittyä 100 %:sti paidon pudotukseen. Personartreenerikin on hankittu, joten sit lähtee. Heinäkuun lopussa lähdetään Bulgariaan joten silloin on pakko mahtua pariin kaapissa kutistuneihin housuihin. Olen vaikka syömättä sinne asti, kunhan ne lemppari housut saan päälleni.

Uusia päivityksiä on kuitenkin luvassa kuten grilliherkkuja, yo-juhlista, rippijuhlista, hääpäivästä, merirosvosynttäreistä jne.

Sitä ennen ...

oikein aurinkoista ja lämmintä kevättä ja kesän alkua!