506767.jpg
Tulipas hyvää ja lempeän tulista kastiketta. Poika (2 v 9 kk) pisteli tätä pari annosta

marinadi:
½ dl vettä
1/3 dl rypsiöljyä
2 rkl marinointijauhetta (KotiGastronomi)
½-1 tl chili- tai jalopenorouhetta
ripaus pippurisekoitusta
1 rkl chilikastiketta/chiliketsuppia
400 g naudanlihasuikaletta

kastike:
2 tl voita
400 g marinoitua lihaa
1 sipuli
1 porkkana (suikaloituna)
1 paprika (kuutioituna)
½ dl vehnäjauhoja
1 rkl (chili)soijakastiketta
4 dl vettä
1 lihaliemikuutio

Tee marinointiliemi ja kaada seos lihojen päälle. Anna lihojen maustua mielellään yön yli. Ota liha huoneenlämpöön noin tuntia aikaisemmin. Sulata voi pannulla. Lisää silputtu sipuli ja liha. Kypsennä liha pannulla ja lisää suikaloitu porkkana, sekä kuutioitu paprika. Anna hetken aikaa kypsyä ja lisää vehnäjauho. Hämmennä noin 5 minuuttia. Lisää soijakastike ja lisää kuuma vesi pienissä erissä kokoajan sekoittaen. Lisää lopuksi lihaliemikuutio. Anna hautua kannen alla tunnin ajan, jotta liha on varmasti mureaa. Tarjoa keitetyn riisin kanssa.