ARVONTA ON SUORITETTU, ONNETTARENA TOIMI VIIVI!

VOITTAJA ON EBE (laitathan osoitteesi sähköpostiini, saat heti ensi viikolla yllätyspalkinnon, joka on pieni Tupperwaren tuote!)

OIKEA VASTAUS OLI PORKKANA! YLLÄTTÄVÄN MONI VEIKKASI OIKEIN.
530526.jpg
Tässä siis tämä Porkkanakääretortun ohje:
3 kananmunaa
1½ dl sokeria
2½ dl hienoksi raastettua porkkanaa
75 g sulatettua tai juoksevaa margariinia
2 dl vehnäjauhoja
1½ tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria

täyte:
100 g sitruunan tuorejuustoa
1 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta

lisäksi pohjalle: appelsiinimarmeladia

Vaahdota kuohkeaksi kananmunat ja sokeri. Sekoita joukkoon rasva, porkkanaraaste sekä keskenään sekoitetut kuivat aineet. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipannulle. Paista 225 asteessa noin 8 minuuttia. Kumoa pohja sokeroidulle leivinpaperille ja anna jäähtyä.

Vaahdota vaniljakastike ja lisää tuorejuusto, sekoita tasaiseksi. Levitä pohjan päälle appelsiinmarmeladi ja vanilja-tuorejuustoseos. Kääri rullalle ja anna tekeytyä jääkaapissa tunnin verran ennen leikkaamista.

Yllättävän hyvää ja "nirsoille" ei kannata heti paljastaa mistä kääretorttu saa tuon keltaisen värin ennen kuin on maistanut.