Tämän löysin blogi ystäväni Cebicin keittiöstä. Ohjetta jouduin vähän muuttamaan, sillä rahkaa minulla ei ollut ja kun tuota ternimaitoa löytyy pakkasesta niin käytin sitä. Tämä oli tosi hyvää, jota suosittelen tekemään vaihtelun vuoksi tavalliselle pannarille.

1149751.jpg

4 dl ternimaitoa
4 dl maitoa
n. 5 dl vehnäjauhoja
½ dl sokeria
½ rkl vaniljasokeria
1 tl leivinjauhetta
ripaus suolaa
2 rkl juoksevaa margariinia
½ prk päärynää sokeriliemessä
1 banaani
kardemummaa

Sekoita maitojen joukkoon sokerit, leivinjauhe, suola ja kardemumma. Lisää jauhot ja lopuksi margariini. Anna turvota noin puolisen tuntia. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille, lisää paloitellut päärynät ja siivutetut banaanit. Paista 225 asteessa kunnes pannari on sopivan ruskea.