Viivi toi kokkikerhosta maistiaiseksi kinkkupannaria. Olen jokinaika sitten nähnyt vastaavaa, mutten vielä rohjennut kokeilemaan. Näin herkkusuuna kyllä perinteinen pannari on parasta, mutta näin iltapalalla kyllä suolainen pannarikin on hyvää, varsinkin kun on Viivin tekemää.

 

Taikina:
4 dl maitoa
1 kananmuna
1/4 tl suolaa
1/2 tl paprikajauhetta
1/4 basilikaa
3 dl vehnäjauhoja
2 rkl öljyä

Täyte:
50 g kinkkukuutioita ja 1/2 paprika

Pinnalle noin 1/2 dl juustoraastetta

Voitele pyöreä piirakkavuoka. Riko kananmunat kulhoon ja lisää maito, sekä sekoita mausteet ja vehnäjauho ja öljy joukkoon. Anna turvota 10-15 minuuttia. Pese ja pilko paprika. Kaada taikina vuokaan, ripottele pinnalle kinkkukuutiot, paprika sekä juustoraaste. Kypsennä 200 asteessa noin 30 minuuttia.