Rippijuhliin tein myös lohivoileipäkakun. Koristuksesta yritin tehdä mahdollisimman yksinkertaisen ja simppelin. Kylmäsavulohesta tein "ruusukimpun".

n. 1,5 pkt isoja paahtoleipiä
kostutuksena kasvislientä

täyte 1:
n. 350 g savulohta
200 g ranskankermaa
0,5 punainen paprika
sitruunaista grillimaustetta

täyte 2:
200 g ruohosipulituorejuustoa
200 g ranskankermaa
tillilä
sitruunaista grillimaustetta

kuorrutus:
200 g kylmäsavulohituorejuustoa
100 g ranskankermaa

koristeeksi:
150 g kylmäsavulohta
tilliä
(sitruunan siivuja)

Te täytteiden ainekset tahnaksi esim. monitoimikoneella. Kokoa kakku aloittaen lohitäytteestä ja lopettaen lohitäytteeseen. Sekoita kuorrutuksen aineet tasaiseksi massaksi ja kuorruta kakku, sekä koristele.