Mitenkäs nyt näin on käynyt, ettei ole koko kesänä ehtinyt tekemään muurinpohjalettuja. Lauantaina juhlittiin Viivin kesäloman loppumista käymällä ensin Imatran kylpylässä ja sitten Rossossa syömässä. Kotona odottikin aamulla tekemäni muurinpohjalettutaikina joten tässäpä teille maistiaisia meidän tämän kesän ensimmäisistä letuista.
819781.jpg

1 l täysmaitoa
3 kananmunaa
1½ tl suolaa
½ rkl sokeria
½ tl leivinjauhetta
1½ dl ohrajauhoja
2 dl vehnäjauhoja
1 rkl ruokaöljyä
voita paistamiseen

Riko kananmunat ja sekoita munien rakenne rikki. Lisää maito, sekä loput ainekset. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Anna turvota vähintään 1 tunti. Tarjoa hyvän hillon kanssa. Me herkuteltiin vadelma-punaherukkahillon ja vaahtouvan vaniljakastikkeen kera, ja hyvää oli!!!