Veetin 6-vuotis synttäreitä juhlittiin hiukan ennakkoon, sillä heinäkuussa on kaikenlaisia menoja ja muita juhlia, joten tämä viikonloppu kävi parhaiten muille Veetin kutsutuille vieraille. Veeti harrastaa jalkapalloa, joten toiveena oli jalkapallo kakku. Itse halusin kokeilla Hellapoliisin mustikka-valkosuklaakakkua, joten tällainen siitä tuli. Hyvä yhdistelmä mustikkaa ja valkosuklaata, mielettömän hyvää.

3 munan kääretorttupohja

5 dl vispikermaa
2 dl ranskankermaa
200 g maitorahkaa
2,5 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
10 liivatelehteä

2 dl mustikoita soseutettuna

100 g valkosuklaata

Laita liivatteet vähintään 10 minuutiksi kylmään veteen likoamaan. Vaahdota vispikerma sokerin kanssa vaahdoksi.  Lisää ranskankerma ja maitorahka. Mausta vaniljasokerilla.

Soseuta mustikat ja sulata valkosuklaa esim. vesihauteessa. Kun nämä olet tehnyt purista liivatteista ylimääräinen vesi ja sulata liivatteet pienessä vesi tilkassa. Lisää liivateliemi ohuena nauhana kermavaahto-ranskankerma-maitorahka massaan. Jaa tämä kahteen osaan ja laita toiseen osaan soseutetut mustikat ja toiseen sulatettu valkosuklaa. Laita massat kerroksittain ohuen kakkupohjan päälle, irtopohjavuokaan tai kakkureunuksen. Anna hyytyä. 

 Jalkapallo on tehty siten, että vuorasin jälkiruokakulhon kelmulla, jonka päälle laitoin ohuen kakkupohjan, jonka jälkeen laitoin mustikka- ja valkosuklaamoussen kerroksittain. Annoin hyytyä, kumosin työlaudalle, päälle levitin kermavaahtoa ja lopuksi valkoisen marsipaanin, johon maalasin jalkapallon kuviot.