Eilen oli pakko saada jotakin suht´ nopeaa ruokaa joten löysin kaapista Knorrin Lasagne Carponara paketin. Tiedän, ei ole lähellekään yhtä hyvää kuin itse alusta-loppuun asti tekemäni, mutta kun vähän lisäilee omiaan niin kyllä tästä saa hyvänmakuista aikaiseksi. Ja niinhän tästä tuli, jopa mieskin kehui että harvinaisen hyvää. Joten tässä teille ohjetta jolla saadaan kaupan puolivalmisteesta syötävän hyvää.

823253.jpg
kuvasta vain tuli tosi huono eikä annoksestakaan kyllä kaunista tullut.

1 pkt Knorr Lasagne Carponara aineksia + lisää lasagnelevyjä

400 g naudan vähärasvaista jauhelihaa
2 tl jauhelimaustetta
1 tl grillimaustetta
2 tl paprikajauhetta
2 tl oreganoa
½-1 tl chilirouhetta
2-3 tl valkosipulijauhetta
2-3 dl keskurpitsa raastetta
2-3 porkkanaa raasteena
1 iso punainen paprika
2,5 dl Flora ruoka kermaa kevyt & paksu
3,5 dl rasvatonta maitoa
3 dl vettä
1 dl juustoraastetta
3 rkl chiliketsuppia

Ruskista jauheliha ja mausta se mausteilla. Lisää siihen raasteet. Anna hetken aikaa raasteen pehmentyä ja lisää hienoksi kuutioidut paprikat. Loppu sitten ohjeen mukaan eli lisää kastikeaines pussi, ruokakerma, maito ja vesi. Sekoita tasaiseksi ja lisää juustoraaste ja chiliketsuppi. Kaada kastiketta vuoan pohjalle vuoron perään lasagnelevyjen kanssa, viimeiseksi kastiketta. Päälle vähän juustoraastetta ja uuniin 200 asteeseen noin 40 minuutiksi.