Cebicin keittiössä -blogista löysin tämän herkullisen ohjeen jota oli pakko kokeilla. Valkosipulihärkä on tuttua, mutta pitkiin aikoihin ei ole tullut tätä ostettua, eikä tätä sitäpaitsi meillä täällä saakaan. Joensuussa käydessäni kävin Pilkon Citymarketissa tätä ostamassa, taisipa sitä reilun kilon verran lähteä mukaani.

1523675.jpg

tällä ohjeella minä tein tätä ja täältä löytyy Cebicin:

600 g valkosipulihärkää
1 sipuli
4 valkosipulin kynttä
1 lihaliemikuutio
2 dl demi glacea
1 prk Flora ruokakerma kevyt & paksu
vettä
mustapippuria myllystä
chilirouhetta
soijakastiketta
½ mustapekka -juustoa

Ruskista liha sipulin ja valkosipulin kanssa kuumalla pannulla. Lisää demi glace ja vesi. Anna hautua puolisen tuntia. Lisää ruokakema ja mustapekka. Maistele ja mausta chilillä ja mustapippurilla. Tarjoa riisin kanssa.