Kuva vähän epätarkka
VISPIPUURO
½ l Juissi mansikkajuomaa
3 dl Juissi mustikka-vadelmajuomaa
1 dl laimentamatonta, tumman punaista mehua
1 dl Marlin perinteistä karpalojuomaa
1 rkl sokeria
ripaus suolaa (poistaa mannasuurimon maun)
1 tl vaniljasokeria
1 ½ - 2 dl mannasuurimoita
Tarjoiluun: Valion 3,5 % vaniljaista jälkiruokakastiketta
Kiehauta mehu kattilassa. Lisää sokeri, ripaus suola, vaniljasokeri ja mannasuurimot. Keitä 10-15 minuuttia. Kaada kulhoon ja anna jäähtyä. Vatkaa sähkövatkaimella kuohkeaksi
Laita jälkiruokakulhoon vispipuuro ja lopuksi jälkiruokakastike.
Vinkki; Kannattaa antaa puuron kunnolla jäähtyä ennen kuin kaataa jälkiruokakastikkeen, sillä kastike upposi vispipuuron alle, siksi kuva vähän epätarkka kun kiireessä yritin napata kuvan.
sunnuntai, 14. tammikuu 2007
Kommentit