343409.jpg
Kuva vähän epätarkka

VISPIPUURO
½ l Juissi mansikkajuomaa
3 dl Juissi mustikka-vadelmajuomaa
1 dl laimentamatonta, tumman punaista mehua
1 dl Marlin perinteistä karpalojuomaa
1 rkl sokeria
ripaus suolaa (poistaa mannasuurimon maun)
1 tl vaniljasokeria
1 ½ - 2 dl mannasuurimoita

Tarjoiluun: Valion 3,5 % vaniljaista jälkiruokakastiketta

Kiehauta mehu kattilassa. Lisää sokeri, ripaus suola, vaniljasokeri ja mannasuurimot. Keitä 10-15 minuuttia. Kaada kulhoon ja anna jäähtyä. Vatkaa sähkövatkaimella kuohkeaksi

Laita jälkiruokakulhoon vispipuuro ja lopuksi jälkiruokakastike.

Vinkki; Kannattaa antaa puuron kunnolla jäähtyä ennen kuin kaataa jälkiruokakastikkeen, sillä kastike upposi vispipuuron alle, siksi kuva vähän epätarkka kun kiireessä yritin napata kuvan.