Makean himo iski ja muistin, että kaapissa odottaa Spice & Aroman mokka-aromi. Aikaa ei ollut paljon ja kääretorttu on yksi nopeimmista valmistuvista leivonnaisista.

1499389.jpg

Ohje kääretorttu pohjan valmistukseen:
1499403.jpg
Lasillinen kananmunia, saman verran sokeria ja jauhoja (käytän yleensä puolet vehnäjauhoja, puolet perunajauhoja.) ja 1 tl leivinjauhetta. Lisäksi voit laittaa taikinaan erilaisia aromeja, tällä kertaa käytin 1,5 tl mokka-aromia.

Vaahdota kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää siivilän läpi jauhot ja sekoita tasaiseksi. Lisää lopuksi mokka-aromi. Paista leivinpaperilla vuoratulla pellillä 225 asteessa 5-10 minuuttia. Kumoa pohja voipaperin päälle, jossa esim. sokeria tai kookoshiutaleita. Ota leivinpaperi pois ja anna jäähtyä.

täyte:
1 dl vaniljakreemijauhetta
2 dl vettä
1 prk Flora vispiä
1 rkl maustamatonta tuorejuustoa
(1 rkl sokeria)
1,5 tl mokka-aromia

Valmista ensin vaniljakreemi. Sekoita vesi ja vaniljakreemijauhe, anna tekeytyä jääkaapissa 15 minuuttia. Vaahdota Flora vispi. Lisää Flora vispin joukkoon vaniljakreemi ja tuorejuusto. Mausta halutessasi sokerilla. Mausta mokka-aromilla.