Lapset halusivat pannukakkua lounaaksi. Tänään tästä tulikin harvinaisen hyvää. Joskus kuulin sanonnan, että mitä enemmän "tissejä" pannukakussa sitä parempi kokki. "Tissejä" tulikin tosi paljon, mutta tämän jälkeen mitä yritettiin tehdä, ne kaikki totaalisesti epäonnistuivat. Joten tämä taisikin jäädä tämän päivän herkuksi. Tosin flunssa on vielä päällä ja voimat taisivat mennä epäonnistumisiin, joten lepäilenpä loppupäivän, mikäli mahdollista.
455073.jpg
"Tissit" ehtivät laskea, kuva olisi kannattanut ottaa pannukakun vielä uunissa ollessa.

2 kananmunaa
½ l täysmaitoa
1 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
1 rkl sokeria
n. 3 dl vehnäjauhoja
½ dl juoksevaa tai sulatettua margariinia

Riko kananmunat kulhoot ja vispaa niitä hetki. Lisää maito, leivinjauhe, vaniljasokeri ja sokeri. Sekoita ja lisää vähitellen vehnäjauhot ja lopuksi juokseva tai sulatettu margariini. Anna taikinan puolisen tuntia turvota ja kaada voideltuun vuokaan (halkaisia 30-31). Paista 225 asteessa vajaa puolituntia mikäli pinta alkaa tummua laske uunin lämpötilaa.