Viikko sitten käytiin Imatran Rossossa ja sain salaattiannoksen mukana Paholaisenhilloa. Nyt siis kaipaan sitä oikeaa Paholaisenhilloa. Googlettamalla löytyy kolmeversiota eli jossa chilin lisäksi paprikaa, toisessa myös tomaattia, mutta kolmas jota kyllä epäilen oikeaksi on puolukkaa. Eli jäljelle siis jää kaksi vaihtoehtoa, mutta silti epäilen ettei tässä Rosson hillossa ollut tomaattia. löyytyisiköhän keneltäkään tätä OIKEAA ohjetta tai lähelle sitä samaa mitä Rossossa syömäni hillo oli.

Vai onko tämä alla oleva ohje se oikea? Kamalasti en haluaisi enkä ehdi kaikkia ohjeita kokeilemaan, mutta jos vaikka joku joka sattumoisin tietää tämän Rosson reseptin voisi vähän vaikka vihjaista ollaanko lähelläkään totuutta : )


PAHOLAISENHILLO<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

1 tl suolaa
1 dl sokeria
0,5 sipulia
0,5 keskivahva chili (anahaim, poblano tai jalopeno),
2 paprikaa
2 rkl hunajaetikkaa
2 dl vettä
0,3 tl valkopippuria


Hunajaetikkaa ei kaupassa ollut joten kysynkin sitten viisaammilta kävisiköhän tähän hunaja-omenaetikka jota löysin?

Apua siis kaipaan ja kiitän jo etukäteen kaikkia ystävällisiltä blogini lukijoitani.