Lapset halusivat leipoa pullia. Toinen halusi pikkupullia, nämä raakapakastettiin laskiaispullia varten. Dallas pulia halusi Viivi ja mies tykkää korvapuusteista. Korvapuustia varten pehmensin liikaa margariinia, josta tuli sitten ihan sulaa, eikä kanelilla ja sokerilla saatu sitä yhtään jäykemmäksi. Hetken aikaa mietittyäni mitä teen, päätin laittaa vaniljakreemijauhetta, joka jämäköitti sulan margariinin ja lopputuloksesta tuli herkullinen ja maukas pulla.

Niin, meinasin unohtaa mainita, ettei taikinassa ole rasvaa käytettyä ollenkaan vaan korvasin maitorahkalla. Tämän idean nappasin "Seitsemän sortin leivonnaiset" - kirjasta.


Vasemmalla ja edessä Dallaspullat, oikealla takaviistossa Teksaspullat

taikina:
5 dl rasvatonta maitoa
2 pss kuivahiivaa
1 tl suolaa
1,5 dl sokeria
2 tl kaardemummaa
1 prk maitorahaa
1 kananmuna
n. 1,2 l vehnäjauhoja

Sitruunaiset Dallaspullat:
1 prk sitruunalla maustettua maitorahkaa
n. 1 dl kookoshiutaleita
n. 1,5 dl vaniljakreemijauhetta
1 rkl sokeria
2 tl vaniljasokeria

Teksaspullat:
50 g sulaa margariinia
2 rkl sokeria
4 tl kanelia
2 dl vaniljakreemijauhetta

Pinnalle:
kananmunaa ja raesokeria

Tee taikina. Sekoita kaikkia kuivat aineet keskenään. Lisää kananmuna, maito ja maitorahka. Vaivaa taikina tasaiseksi kunnes taikina on notkeaa ja irtoaa kulhon reunoilta. Ripottele pinnalle hiukan jauhoja ja peitä kulho liinalla. Kohota taikina kaksinkertaiseksi.

Jaa taikina kahteen osaan ja kaulitse kaksi isoa ohutta levyä. Tee täytteet sitä mukaa kun niitä tarvitset. Täytä levyt ja rullaa. Leikkaa noin kahden sentin paksuisiksi palasiksi ja laita leivinpaperilla vuoratulle pelille leikkauspinta ylöspäin. Kohota liinan alla, voitele kananmunalla ja ripottele päälle raesokeria. Paista 225-250 asteessa noin 10 minuuttia.