Pääsiäisen jälkiruoaksi ajattelin tehdä tällaisen hyydykkeen. Persikkaviipaleet jostakin syystä eivät kestäneet paikallaan, joten ei mikään erityisen kaunis luomus, mutta sitäkin parempaa.

1239008331_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1 prk Flora vispiä
1 prk Flora vaniljaa
4 rkl tomusokeria
1 prk maitorahkaa
1 prk Sunnuntai vanilja tuorejuustoa
1 prk mangojogurttia
1 prk säilykemangoa
100 g tummaa suklaata
6 liivatetta
tilkka vettä

Koristeeksi mango- tai persikkaviipaleita.

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Soseuta mangot. Rouhi suklaa. Vaahdota Flora vispi ja Flora vanilja samassa kulhossa. Lisää tomusokeri, jogurtti ja tuorejuusto. Sekoita tasaiseksi. Lisää mangosose ja suklaarouhe. Purista liivatteista ylimääräinen vesipois. Kuumenna vesitilkka ja sulata siihen liivatteet. Lisää liivate ohuena nauhana vaahdonjoukkoon, kokoajan sekoittaen. Laita mango- tai persikkaviipaleet vuoan pohjalle ja kaada hyydekemassa. Laita jääkaappiin hyytymään vähintään 8 tunniksi. 

Käytin Tupperwaren rengasvuokaa, joten puolet olisi annoksesta riittänyt. Täytettä riittää hyvin 1,5 l vuokaan.