Viivi halusi 13-vuotis synttäreille tarjota voileipäkakkua. Yhdessä tämä kakku tehtiin ja taidanpa antaa seuraavallakin kerralla Viivin koristella kakun kun näytti tuo koristelu sujuvan näppärämmin kuin multa.

2 pkt paahtoleipää

kostutus:
5 dl vettä
1 kpl lihaliemikuutio
1 kpl kasvisliemikuutio

täyte I:
500 g kinkkuleikkelettä
1 prk creme fraichea
1 prk ruohosipuli tuorejuustoa
1 punainen paprika

täyte II:
1 prk sulatejuustoa (maustettua tai maustamatonta)
100 g metwurstia
1 prk ruohosipuli tuorejuustoa
0,5 rkl creme fraichea

koristeluun:
1 prk tuorejuustoa
0,5 prk creme fraichea
kinkkuleikkelettä
paprikaa
kurkkua
juustoraastetta
kirsikka- tai luumutomaattia

Jauha täytteet monitoimikoneella tahnakasi.

Leikkaa paahtoleivistä reunat pois.

Vuoraa suorakulmainen vuoka (esim. lasagnevuoka) tuorekelmulla.

Lado paahtoleipiä vuokaan ja kostuta kasvis-lihaliemellä. Aloita täyttämään kinkku täytteellä.

Kun olet saanut täytettyä laita jääkaappiin mielellään 4 tunniksi tekeytymään. Kumoa kakku tarjoiluvadille ja ota kelmu pois. Kuorruta ja koristele kakku.