Tällä uudella pohjalla on hyvä alkaa odottaa sitä Joulua! Kynttilöitä on jo poltettu monta pakettia pimeiden iltojen iloksi! Ensilumi on onneksi tullut, toivotaan että tämä olisi jo sitä pysyvää!

Birthday Mickey

Vuosi on vierähtänyt blogin parissa todella nopeasti! Älkää säikähtäkö en aio todellakaan unohtaa ja lopettaa tätä mukaa harrastusta. 15.11 tulee tasan vuosi täyteen kun aloitin pitkän harkinnan jälkeen ja kivasti tänne on tullut ohjeita muiden iloksi ja hyödyksi. Paljon olen saanut kommentteja joita on ollut todella ihana lukea!

Muiden blogissa vieraillessani vuoden aikana olen voittanut jopa kahdessa arvonnassa, joka on parempi kuin lottoarvonnan voitot. Itselläni on todella huono arpaonni joten eipä sitä heti uskonut että olin jotakin voittanut. Kiitokset onnettarille, jotka noilla kahdella kerralla onni soi meikäläistä! Tietysti ilo ja kunnia kuuluu arvonna järjestäjälle!

1-vuotisen blogini kunniaksi järjestän arvonnan. Kun blogini kävijälaskurin lukema pyörähtää 80 000 päättyy silloin myös arvonta tai sen päivän päätyttyä tai kun niin ilmoitan arvonnan päättyväksi!

Arvontaan voi osallistua jättämällä minulle mukavan kommentin, piristääkseni päivääni!

Tällä viikolla ei siis tule uusia päivityksiä, mutta luen kaikki kommentit ja seuraan kävijälaskuria!

EDIT: ARVONTA PÄÄTTYY 24.11. KLO 23.59