Tilaus kakku. Kakku on oikeasti ihan suora, mutta kuvaajalla taisi kamera olla jotenkin hassusti kädessä seisoessaan tuolilla.

1047599.jpg

10 munan kakkupohja

täytteenä:

  • Vadelmahilloa + vadelmia
  • Flora Vispia + Flora vaahtoutuvaa vaniljakastiketta + liivate

kostutus: vadelma limpparia

pursotukset: Flora Vispia + Flora vaahtoutuvaa vaniljakastiketta

koriste: valkosuklaata + tummaa- & maitosuklaata

paahtokinuskikuorrutus:
2 dl sokeria
2 dl kermaa
50 g voita
1 tl vaniljasokeria

Kaada kerma kattilaan ja kuumenna se. Sulata sokeri paistinpannulla, anna sen sulaa rauhassa älä siis sekoita ennen kuin lähes kaikki sokeri on sulanut. Sekoita sitten lopuksi ja anna sokeri hiukan ruskistua. Ota pannu pois liedeltä ja lisää kylmä vesi ja sekoita. Lisää kuuma kerma vähitellen koko ajan sekoittaen ja lisää pannu takaisin levylle. Anna kiehua hiljalleen kunnes seos sakenee. Lisää lopuksi voi ja vaniljasokeri. Anna kinuskin vähän jäähtyä ennen kakun päälle kaatamista. Kaada kinuski ja levitä se kuumalla vedellä kastetulla lastalla.