Meillä tänä vuonna isäinpäivänä täytekakku korvattiin kääretortulla, koska ollaan syöty kyllästymiseen asti kerma- ja hyytelökakkuja. Kokeilin vähän erilaisella täytteellä ja joka olikin täys kymppi.

kääretorttupohja:
4 kpl kananmunia
2 dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta

täyte:
5 dl vispikermaa
n. 2 dl valmista kinuskikastiketta

lisäksi omenahilloa

Vaahdota kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja sihtaa ne muna-sokerivaahdon joukkoon, sekoita nopeasti. Levitä taikian leivinpaperilla vuoratulle pellille. Paista 225 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Levitä reilusti pellin levyinen leivinpaperi pöydälle ja ripottele paperin päälle sokeria. Kumoa kuuma ja kypsä torttupohja paperin päälle. Ota torttupohjan päältä leivinpaperi pois. Anna jäähtyä kermavaahdotuksen ajan. 

Vaahdota kerma lähes kovaksi vaahdoksi. Mausta kerma kinuskikastikkeella mieleisesi makuiseksi. Levitä pohjan päälle omenahillo ja kinuskivaahto. Kääri rullalle leivinpaperia apunakäyttäen. Kääri leivinpaperiin tiukaksi rullaksi. Anna maustua jääkaapissa tunnin verran.