Vaikka Joensuuhun onkin matkaa noin 120 km ei se ole matka eikä mikään varsinkin kun on suklaasta kyse. Iloinen keittiö järjesti suklaakonvehtikurssin ja johon minäkin osallistuin. Kurssi oli todella mielenkiintoinen ja makeannälkäkin saatiin hyvin tyydytettyä.

Tässä muutama kuva valmiista konvehdeista.

Valkosuklaaseen lisättynä appelsiinikuoriraastetta, ihania....

Nämä etummaiset ovat minun ja ystäväni tekemät tummastasuklaasta tehtyjä konvehteja, osa täytetty kookoshillolla ja osa mustikkamarmeladilla.

Tummasuklaata, mutta täytteestä ei tietoa. Ihanan kiiltävä pinta näissä kohvehdeissa.

Nämä valkosuklaasydämet teki Cebic ja Anzu, täytteenä Jam It Kookoshilloa. Myös nuo valkosuklaa pingviini ovat Cebicn ja Anzun tekemät ja täytteenä lemon curdia.

Tummaasuklaata ja täytteenä mansikkahilloa, ihania nämäkin....

Nämä taisivat olla Cebicin keittiön -bloggaajan tekemiä, täytteenä oli papaija-limehilloa.

Nämä reilunkokoiset konvehdit sisälsivät appelsiininmakuista ganachea... taivaallisen ihania...

Nämä olivat ehdottomasti kivan näköisiä kun tuo täyte näkyy läpi. Täytteenä papaija-limehilloa.

Tässä kaikki konvehdit yhdessä. Eli aivan mahtava määrä erilaisilla täytteillä täytettyjä konvehteja tehtyinä erilaisilla muoteilla.

Ja tässä tämä maistiaisannos. Täytyy kyllä tunnustaa, että vaikka rakastankin suklaata ,riitti hyvin pari pientä konvehtia makeanhimon hävittämiseksi. Kotiinkin näitä konvehteja sain ja kaikkia konvehteja en ole vieläkään maistellut.

Nuo kaksi kookoshiutaleilla päällystettyä konvehtiä/pusua ovat tehty sulatetun suklaan jämistä jotka jäivät konvehtien valmistuksesta. Toinen palleroista on maustettu kookoshiutaleilla ja toinen turkinpippurirouheella.