Muutamassa blogissa olin nähnyt rullavoileipäkakkuja, joten ajattelin itsekin kokeilla tehdä toisella tavalla voileipäkakun. Ihan hyvinhän se onnistui myös multa.
872093.jpg

2 pakettia isoja paahtoleipiä

kostutus: kanaliemellä

täyte:
400 g broilerin marinoituja suikaleita
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1½ rkl sitä ärhäkkää Paholaisenhilloa

kuorrutus:
100 g ruohosipuli tuorejuustoa
n. 2 rkl ranskankermaa

päälle:
kurkkua
paprikaa
broileri leikkelettä
paprikaa

Ruskista broilerin suikaleet ja anna jäähtyä. Laita tehosekoittimeen ja lisää joukkoon myös tuorejuusto ja paholaisenhillo. Sekoita tasaiseksi massaksi.

Levitä pöydälle voipaperia ja tämän päälle elmukelmua. Sulata kasvisliemikuutio kuumaan veteen. Leikkaa paahtoleivistä reunat pois. Asettele elmun päälle leipäpalat ja kostuta kasvisliemellä. Levitä täyte leipien päälle. Rullaa elmun avulla rullaksi ja kääri voipaperin avulla tiukaksi rullaksi. Laita jääkaappiin maustumaan/kostuman vähintään 4 tunniksi. Leikkaa päädyt tasaiseksi ja levitä kuorrutus, sekä koristele.