Seuraavat neljä kakkua olivat lauantain myyjäisissä, jotka menivät heti kaupaksi. Kaiken kaikkiaan tein myyntiin perjantaina 18 kakkua. Näiden neljän lisäksi tein jokaista kakkua pari eli Piparkakkukakun, maustekakun ja Joulun tuoksuinen banaanikakku. Ensi vuonna tulen tekemään tätä Englantilaista hedelmäkakkuja muuta enemmän ja lisäksi taatelikakkuja joita tällä kertaa kukaan ei ollut tehnyt vaikka kysyntää olikin.

1124147.jpg

400 g margariinia
200 g sokeria
200 g fariinisokeria
7 kananmunaa
400 g vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
400 g rusinoita (tai 200 g korintteja ja rusinoita)
200 g hillottuja appelsiininkuoria
150 g kirsikoita pieneksi pilkoittuina
100 g mantelirouhetta
2 dl konjakkia tai brandya

Vaahdota margariini ja sokerit. Lisää yksitellen kananmunat voimakkaasti vatkaten. Sekoita kuivat aineet, rusinat, kirsikat, hillotut appelsiininkuoret ja mantelirouhe. Lisää taikinaan. Kaada taikinaan lopuksi 1½ dl konjakkia. Paista uunissa 175 asteessa tunnin ajan. Kun kakku on lähes jäähtynyt kostuta kakku lopulla ½ dl konjakilla.